top of page
info9835243

Healy Kişisel Gelişim Veritabanı Programı nedir?


Bu ay Healy, yeni Healy Kişisel Gelişim Veritabanını kullanıma sundu. Birçok danışanımız bize Healy Kişisel Gelişim Veritabanının tam olarak ne olduğunu soruyor.

Healy Kişisel Gelişim Veritabanı HealAdvisor Analyze Modul içinde yer alan bir program grubudur.

Bir türlü hayatınızı yönetmekte başarılı olamıyorsanız, her seferinde aynı döngünün içinde benzer problemlerle karşılaşıyorsanız bilinçaltınızın derinliklerinde çözemediğiniz bazı travmaların neticesi olarak bu döngünün içinde kalıyorsunuz diyebiliriz.

Çoğu zaman başımıza gelenlerin gerçek nedenini anlayamayabiliriz ve neden bu döngünün içinde olduğumuzu da kavrayamayabiliriz. İşte bu tarz durumlar yaşıyorsanız ve yaşadığınız problemlerin temelinde ne yattığını anlayarak , kişisel gelişimizinizi destekleyerek yaşadığınız bu döngünün içinden çıkmak isityorsanız “Kişisel Gelişim Veritabanı Programı” sizin vazgeçilmeziniz olabilir...


Yaşadığımız problemleri çözüme ulaştıramazsak bu durum zaman içinde, saldırganlaşmamıza, öfke nöbetleri yaşamamıza ve enerjimizi boş yere harcamamıza ve aynı döngünün içinde kalmamıza sebep olur.

Healy Kişisel Gelişim Veritabanı programları ile uyumlu, dengeli ve tüm kişisel problemlerimizde arka planda bunlara neyin sebep olduğunu anlayarak, hayatımızı mükemmel bir şekilde yaşayabiliriz. Belki de şimdiye kadar farkına varmadığımız tüm farkındalık kapıları sonuna kadar açılacak ve bütünüyle kişisel gelişimimize katkısı olacak.

Kişisel Gelişim Veri Tabanı Programı Ayrıntılı olarak nasıl çalışır?

Geçmişte yaşadığımız ve hayatımızda döngü olarak karşımıza çıkan “tüm eski acı tecrübelerimizin dengelendiği tatmin edici, samimi ve sevgi dolu bir yaşam planı içinde yaşamak için bu programı kullanın.!”

• Öncelikle analizinizi yapın ve kişisel gelişiminizi geliştirmek için neye ihtiyacığınız olduğunu bulun.

• Kendinizi ve Bilgi Alanınızı yeniden uyumlu hale getirmek için olumlu bilgileri tespit edin ve bu bilgileri bilgi alanınıza frekans olarak gönderin. İşte bu kadar basit.. Hemde evinizin konforunda.. hem de saniyeler içinde...

• Adım adım tüm blokajlarınızı aşacak ve tüm potansiyelinizi ortaya çıkaracaksınız!

Yaşadığımız hayata uyumlanarak, kişisel gelişimize katkıda bulunan Healy Mikro Akım Frekansları ile hayatınıza sihirli bir değnek gibi değmeye hazırsanız, 18 Haziran 2023 tarihine kadar Rezonans Plus ve Profesyolel Versiyon Healy Frekans Cihazı alanlara hediye olarak verilen bu harika program grubunu kaçırmayın derim.


HAZIRAN PROMOSYONLARI


%35 INDIRIM VE HEDIYELER🦋


Healy Rezonans modelinden itibaren 18 Haziran’a kadar tüm sürümlerde % 35 indirim ve surpriz hediyeler var

HEALY Resonance Edition 27.661,78 TL yerine 17.989,84 TL

HEALY Resonance Plus Edition 46.130,63 TL yerine 30.012,57TL

HEALY Professional Edition 73.742,63 TL yerine 47.960,37 TL

Önemli Not: HEDIYELER 18 HAZIRAN’A KADAR GECERLIDIR.


👉🏼 Bir Healy Rezonans satın alın ve Coil aparati ücretsiz🎁

👉🏼 Bir Healy Resonance Plus : Coil aparati ve Kişisel Gelişim Veritabanı programi ücretsiz🎁

👉🏼 Bir Healy Profesyonel: Coil aparati + Seyahat Çantasi + Kişisel Gelişim Veritabanı ücretsiz🎁


Healy Frekans Cihazı alırken “Doğru Sponsor” artık daha da önem kazanmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi Healy yalnızca bir cihaz değil bir yolculuktur. Bu yolculukta kiminle yola çıktığınız çok önemlidir.


Doğru danışman, doğru eğitmen sizin Healy Frekans Cihazından en üst seviyede verim almanızı sağlar. Tüm canlardan buna çok dikkat etmelerini rica ediyoruz.


Sağlıkla kalın


Seda Tansu Okumuş

Healy Executive Direktör

05324169509


726 görüntüleme0 yorum

Kommentare


bottom of page