top of page
info9835243

SEVGİ AYINA ÖZEL SÜRPRİZ KAMPANYA


SEVGİLİLERE ÖZEL KAMPANYA AÇIKLANDI


🌟HEALY ŞUBAT KAMPANYASI🌟

💖🎉🎄💖🎉🎄💖🎉🎄💖🎉🎄


Üst Versiyonlarda

%40 İNDİRİM 🤩

(Rezonans,Plus ve Profesyonel modellerinde)


Ayrıca üstüne


🌟PLUS YA DA PROFESYONEL VERSIYON ALANA 4 HEDİYE🎁VAR!


1.🎁 Healy Coil

2.🎁 Naturel Cycle

3.🎁 Kişisel gelişim Database

4.🎁 Seyahat Cantasi


Veeee⚛️


Ayrıca Maghealy alana Healy Resonanz Plus hediye🎁


İndirimli Fiyatlar TL olarak:


HealyGOLD                                 9.253

Healy HOLİSTİK                        18.546

Healy REZONANS                    16.608

Healy REZONANS PLUS          27.706

Healy PROFESYONEL              44.273

MAGHEALY 61.950



🌟Not:Fiyatlara kulaklık aparatı ve KDV dahildir, alırken kulak aparatını ayrıca ekleyiniz (28 TL) lütfen!



🌟Hangi versiyonun size uygun olduğuna karar verebilmek için whats app iletişim hattımdan hemen benimle iletişime geçebilir ve sizin için uygun olan versiyona karar verebilirsiniz.



🌟Cihazınızını benim sponsorluğumda aldıktan sonra sizlere kurulum ve eğitim desteği vereceğimi hatırlatmak istiyorum. Benimle yola çıktığınızda, cihazını en iyi şekilde kullanacağınıza emin olabilirsiniz.



🌟Son zamanlarda, çok sık instagramdan ya da youtube kanallarımdan bana gelen ve artık oldukça rahatsızlık vermeye başlayan bir konuyu da paylaşmadan yapamayacağım..



🌟Healy Frekans Cihazınızı alırken, cihazı size tavsiye eden kişilerin sizlerin "Sponsor"larınız olduğunu artık çok iyi biliyorsunuz. Sponsorlarınızın görevi, sadece Healy Frekans Cihazı'nın satınalma esnasında size yardımcı olmakla sınırlı değil!!!


🌟Sponsorlarınızın asıl görevi, siz "Healy Frekans Cihazı"nı alıp HEALY mucizesi ile tanıştıktan sonra ve Healy Cihazı evinize geldikten sonra başlıyor!!!



🌟Siz, Healy Frekans Cihazına kavuştuktan sonra sponsorlarınız ortadan kaybolmamalı ve size Healy cihazının kurulum ve kullanım aşamalarında yardımcı olmalı.. Size, Healy Frekans Cihazınızın nasıl kullanıldığını öğretmeli ve eğitimlerinizi vermeli.


🌟Bu konu o kadar önem kazanmaya başladı ki !! Ben HEALY cihazını benim aracılığım ile almayan ama SPONSOR MAĞDURU olan kişilere yardımcı olmaya yetişemiyorum artık.



🌟DİKKAT! DİKKAT! DİKKAT! diyorum ve Sponsorunuzu doğru seçin diyorum.. Sponsor olarak benimle yola çıktığınızda ise, sizi bekleyen harika bir yol haritanız olduğunu ve eğitimlerinizin en hassas şekilde verilerek, bireysel olarak takip edildiğinizi tekrar hatırlatıyorum..



🌟Sizler çok değerlisiniz, ve bu SEVGİLİLER GÜNÜ'nde belki de kendinize vereceğiniz en güzel hediye "HEALY FREKANS CİHAZI" olacak.


Detay bilgi için hemen iletişime geçebilirsiniz...


Healy Direktör ve Eğitmen

Seda Tansu Okumuş

+905324169509











360 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page